·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Alumne FP de Grau Superior certificat per Babson College

17-11-2022
Robert Bueno Ramírez és alumne de 2n de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de Escola Joan XXIII -Esit FP

Robert, alumne de Grau Superior de 2n Comerç Internacional de l'Escola Joan XXIII, ha aconseguit el certificat atorgat per BABSON COLLEGE, considerada una de les millors universitats d'emprenedoria del món, situada en Wellesley, Massachusetts, Estats Units. Aquest curs ha estat una prolongació del programa Explorer del Grup Santander que es va presentar l'any anterior amb la iniciativa emprenedora de startup GOOELECTRIC. L'alumne després de 6 mesos de dur treball, ha obtingut aquest reconeixement tan prestigiós.

 

Gooelectric és una startup d'assessorament de càrrega de cotxes elèctrics: a demanda del client, els empresaris busquen al millor proveïdor de punt elèctric per a instal·lar-ho a l'aparcament privat, s'encarreguen dels tràmits i gestions també en casos d'instal·lació en comunitats de veïns i també assessoren i gestionen les subvencions si s'escau.

 

Des de l'Escola Joan XXIII – Esit FP li donem l'enhorabona i li desitgem molta sort en el seu futur, que es presenta molt prometedor.


Xarxes socials: