usee2
usee2

Treballem amb capses de llum a la USEE

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els alumnes de la USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) d’Educació Primària han començat a treballar amb capses de llum. Aquesta eina els permet fer activitats sobre una base amb llum per tal de treballar l’experimentació i l’efecte lluminós en els diversos materials amb els que es pot fer servir.

Es poden treballar diferents capacitats, explorar els materials presentats, la motricitat fina, l’atenció, la comunicació… També pot servir per treballar altres capacitats cognitives amb un mitjà més atractiu, es poden fer classificacions, seriacions…

Aquesta eina d’aprenentatge es pot fer servir tant de manera grupal com per fer un treball més individualitzat i els materials que fan servir per manipular sobre la superfície poden variar depenent dels objectius. És una bona eina per aconseguir captar l’atenció dels alumnes i fer activitats diferents.

La USEE a l’etapa d’Educació Primària va néixer el passat mes de setembre per poder atendre les necessitats d’alguns dels alumnes d’aquesta etapa. És un programa per potenciar la inclusió dels nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge en centres ordinaris. Aporta uns recursos que permeten gestionar la diversitat de l’alumnat i donen suport a la participació de l’alumnat amb discapacitat en els entorns escolars ordinaris.

Actualment la USEE de Primària de la nostra escola acull 10 alumnes amb diferents perfils: trastorns de l’espectre autista, pluridiscapacitats, asperger, síndrome de Down i trastorns de conducta.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71