multilingue
multilingue

SOM OFICIALMENT UNA ESCOLA MULTILINGÜE!

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquesta setmana la nostra escola va rebre una gran notícia: ens hem certificat com a escola multilingüe!

Aquesta certificació garanteix que l’ escola disposa d’un projecte lingüístic sòlid i coherent, amb lideratge ferm, recursos adequats, processos eficients i resultats objectius.

El Projecte Escola Multilingüe de l’Escola Cristiana de Catalunya va néixer l’any 2006 amb quatre objectius:

1. Augmentar el nivell d’anglès del professorat de les escoles (organitzant cursos presencials i a distància i facilitant-ne l’organització a les escoles).
2. Millorar l’ensenyament-aprenentatge de les llengües estrangeres (organitzant cursos de metodologia).
3. Augmentar el temps d’exposició de l’alumnat a les llengües estrangeres (amb tota mena d’iniciatives puntuals i transversals i amb la impartició d’assignatures en anglès totalment o parcialment).
4. Certificar el nivell d’anglès de la comunitat educativa (a través de certificacions externes objectives i prestigioses).

Han sigut anys de treball i il·lusió i, finalment, gràcies al bon equip de treballadors del centre, hem recollit els fruits. Ara toca seguir treballant i fent que les llengües a la nostra escola estiguin més vives que mai. Això inclou l’anglès, que tots sabem és fonamental avui dia per a fer contribucions i avançar en aquest món tan globalitzat.

Concursos, petits projectes, metodologies dinàmiques, auxiliars de conversa, hores curriculars d’exposició a l’anglès, anglès extraescolar, viatges, Erasmus… tot suma! I anirem afegint xifres per tal que la suma ens doni cada cop millors resultats.

Felicitats a tots el que han fet que això sigui possible. Continuem! Let’s do it!

 © Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71