·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Sortides culturals a Secundària 2022

01-03-2022
Durant aquestes darreres setmanes els alumnes de l'ESO i Batxillerat han gaudit de sortides culturals per fomentar un ambient d'aprenentatge actiu, amb coneixements pràctics, i foment de la salut i els valors.

Durant aquestes darreres setmanes els alumnes de l'ESO i Batxillerat han gaudit de moltes sortides. Aquí teniu un petit recull fotogràfic i un resum d'algunes d’elles, que les hem realitzat per fomentar un ambient d'aprenentatge actiu, en coneixements pràctics, salut i valors.

Els alumnes de 1r i 2n de l'ESO han gaudit d’una esquiada al Port del Comte, ha estat una gran oportunitat de poder passar uns dies a la neu, tenir contacte amb l'esquí, per molts d’ells per primer cop, i sobretot enfortir vincles de companyonatge.

Els alumnes de 3r, aprofitant el temari de l'assignatura de ciències, van participar en una exposició que ha tingut impacte a escala internacional, Human Bodies, es va poder experimentar in situ el que aprenen a l’assignatura de Biologia, ja que aquesta exposició versa sobre l’anatomia del cos humà des d’una perspectiva única, molt vivencial i tangible.


Tanmateix aquesta setmana han participat en l'edició número 27 de la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides, una experiència per fomentar la solidaritat i recollir diners pel projecte de l'Apurímac del Perú, sota el lema: “La nostra indiferència els condemna a l’oblit”

Els alumnes de 4t de l'ESO i Batxillerat han participat en el centre esportiu Viding duent a terme una activitat de spinning i de musculació.


D’altra banda, van participar en el taller d’orientació educativa “La Tria”, una trobada per orientar als alumnes en el seu futur educatiu i professional, on han vist la importància de conèixer a un mateix: punts forts i punts febles, així com l'oferta laboral i acadèmica i com ajudar a enfocar als alumnes en la tria.


Xarxes socials: