·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Setmana cultural 2022

02-05-2022
Del 19 al 29 d'abril, en el marc de celebració de la festivitat de Sant Jordi, hem celebrat les jornades culturals en totes les etapes de l'Escola.

Aquestes jornades han estat organitzades pel nostre equip de docents i amb la col·laboració de voluntaris de diferents organitzacions.

La primera setmana (19-23 d'abril) els alumnes de PRIMÀRIA van realitzar una sèrie d'activitats culturals: concurs de lectura, gamificació a l'aula i activitats artístiques.

La següent setmana (25-29 d'abril) va ser el torn de l'ESO i BATXILLERAT, es van portar a cap una sèrie de xerrades, sortides i activitats.

Les xerrades van consistir en diversos temes: salut mental, inversió intel·ligent i impostos, mòbil i comunicació, migracions entre països, decreixement i felicitat personal, pantalles i afectivitat,  persones sense sostre i drogues i festa.

També es van dur a terme tallers varis: sobre adopció animal (de la mà de l'Associació Protectora d'Animals i Plantes de Tarragona); sobre alimentació saludable; refugiats; temes afectius-sexuals i el futur del planeta.

A més es van portar a cap sortides a Montblanc; Aquàrium; a la Tarragona més romana, i al teatre a veure l'obra "La Grada”.

Per concloure, al centre també es van dur a terme una sèrie d'activitats lúdic-artístiques com la pintada d'un mural al patí del col·legi; tornejos d'escacs; de fotografia; d'escriptura de disseny de cartells; de rap i el torneig matemàtic: "La Copa Wallaby”.

Estem molt orgullosos de tot el treball realitzat per l'equip docent i voluntaris varis per preparar aquestes dues setmanes, des de l'Escola Joan XXlll volem continuar apropant la cultura a tothom. Us deixem aquí una mostra fotogràfica del que hem viscut aquests dies.


Xarxes socials: