·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Presentació dels Equips de bàsquet Escola Joan XXIII - Basket 4All

05-05-2022
El passat dissabte 30 d'abril es va fer la presentació oficial de tots els equips de bàsquet de la nostra escola, més de 150 nens i nenes van desfilar davant de les seves famílies dins un gran ambient, esportiu, festiu i familiar.

Ens omple d'orgull veure quan ràpidament que ha crescut aquest projecte, el qual en tres anys ha passat de 42 jugadors als 154 de l'actualitat mes 20 persones de staff entre dirigents i entrenadors. L'escola ha apostat fermament per promocionar la pràctica esportiva i els hàbits saludables dels nostres infants, en aquest sentit s'ha fet una inversió important en la millora de les nostres instal·lacions i en el suport continuat al bàsquet com esport d'equip.

Després de la desfilada dels protagonistes, vam escoltar els discursos del nostre director i del nostre sotsdirector i responsable del projecte "Basket 4All", finalment ens vam fer les fotos per equips i acompanyats dels familiars.

Estem molt il·lusionats en continuar creixent i anar pujant nens i nenes al vaixell de la vida sana i així apartar-los dels mals costums i el sedentarisme.

Aquí podeu veure més imatges de la cerimònia de presentació.


Xarxes socials: