·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

"Minimons": espais d'aprenentatge a la Llar

18-02-2022
Els minimons són uns escenaris en miniatura espacialment creats per aconseguir un joc ben curiós i interessant. Un regal per als sentits, amb les seves formes, olors, textures, volums... On els infants descobreixen totes les possibilitats

Els escenaris creatius de la Llar s'han cobert de colors freds, de sensacions i experiències que ens duen a un viatge molt especial, on l'infant i l'hivern són els protagonistes..
 
A la sala de psicomotricitat En aquest escenari s’uneixen la psicomotricitat més tècnica i l’emocional per crear un espai especialment dissenyat per fomentar l’activitat psicomotriu. Els circuits dirigits i estructurats ens permeten treballar les diferents habilitats motrius: el salt, el gateig, l'arrossegament i el llançament. La psicomotricitat emocional ens porta a la llibertat de moviments i a la creació d'un joc dinàmic i divertit que ens permetrà agafar confiança per provar nous reptes.

A l'atelier dels petits artistes trobem a l'infant més creatiu. Glaçons de pintura, diferents textures i sensacions i colors hivernals permeten a l'infant crear, amb diferents tècniques, la seva especial i única visió de l'hivern.


Xarxes socials: