·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Inauguració del mural RESPECTA'M-RESPECTA'T

27-04-2022
Aquesta setmana ha finalitzat la creació d'un mural artístic al pati de l'escola, concretament a les grades del patí de Cicle Superior de Primària, que s'ha estat realitzant les últimes setmanes.

En aquest projecte han participat moltes persones. D'una banda, ha estat inestimable l'aportació de David García i Miki Pérez en la realització del disseny previ, l'execució i supervisió de les tasques durant el procés i en la conclusió d'aquest. Són dos artistes del barri amb molta experiència en projectes d'art comunitari dins i fora de l'escola, estem molt agraïts per la seva predisposició, generositat i qualitat artística.

Tanmateix, aquest projecte té com a protagonistes els alumnes de sisè de PRIMÀRIA que han participat activament en la creació i pintura del mural, a més agrair el suport i col·laboració de l'AMPA de l'escola, i al nostre equip de Manteniment.

El nostre balanç és més que satisfactori, ja que tots els participants hem gaudit, hem après, hem compartit i hem treballat força. Ha estat un projecte enriquidor per tots i el resultat és esplèndid, us convidem a visitar el mural amb el lema de "No necessitem pensar tots igual... RESPECTA'M-RESPECTA'T", continuem educant entre tots per acollir el pensament i les persones diferents, perquè entre tots podem arribar més lluny i millor.

Aquí podeu veure un recull de fotografies del procés creatiu.

 

Xarxes socials: