·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Graduació de 2n de Batxillerat 2022

16-05-2022
Aquest divendres 13 de maig de 2022 ha tingut lloc la graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat

El divendres 13 de maig de 2022 es van graduar dels alumnes de 2n de Batxillerat, que tanquen així la seva etapa a l'escola. Ha estat una graduació molt emotiva ja que aquests alumnes no van poder realitzar la seva graduació a 4t d'ESO, 2020, per ser l'any marcat de la pandèmia.

L'acte ha comptat amb la presència d'alumnes, familiars i professors que s'han reunit al Saló d'Actes del Centre Cívic de Bonavista com s'havia fet històricament. S'han llegit discursos, s'han entregat bandes per Mss. i Mrs. s'ha fet l'entrega d'orles i presents, i s'ha gaudit d'una tarda on han lluït els millors vestits i somriures. En acabar l'acte protocol·lari de la graduació, totes i tots van tornar al pati de l'escola per degustar un coctel i gaudir d'una estona distesa de converses, anècdotes i records abans de marxar a sopar.

En aquesta promoció podrem trobar en poquets anys alguns infermers, mestres d’educació primària, psicòlegs, professionals de la salut en general, físics, químics, matemàtics, enginyers informàtics, d’automoció  o mecànica, arquitectes, empresaris,  dissenyadors gràfics, integradors socials, psicòlegs, advocats, treballadors socials, filòlegs, artistes,  fins i tot tindrem  mossos d'esquadra.

Felicitats als nostres alumnes pel seu esforç, lluita i compromís... I molta sort pel nou camí que comença.

Podeu veure aquí l'àlbum de fotografies de l'acte.


Xarxes socials: