·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Els guanyadors del concurs matemātic Wallaby

Entrega de premis dels concursos de la Setmana Cultural 2022

13-06-2022
Els guanyadors de les diferents categories van rebre els premis vinculats ala temātica del concurs.

En el marc de la Setmana Cultural els passats dies 19 al 29 d’abril, amb l’objectiu d’apropar la cultura a tota la comunitat educativa, es van celebrar diversos concursos, tal com una van explicar en aquesta notícia, i els guanyadors i els respectius premis van ser comunicats i entregats la primera  setmana de juny.

Estem molt orgullosos de presentar-vos als guanyadors dels concursos de la setmana cultural i els premis que han rebut per el seu magnífic treball, volem felicitar a:

  • Iker Narvaez y Alex Ortega, campió i subcampió del torneig d'escacs, que van rebre un llibre de jugades d'experts i un trofeu.
  • Zoe Avilés, Raul Gómez, Ian Carlo Cuellar y Daniel Rodero, guanyadors del concurs de Rap que van rebre una subscripció al Spotify.
  • El concurs dels cartells va ser guanyat per Sirra Keita (modalitat 1r i 2n) i Hajar Chaouch (modalitat 3r i 4t), que van guanyar material artístic. 
  • Al concurs fotogràfic modalitat A va guanyar Aurora Cañete, a la modalitat B Lidia Montiel i Kelly Alejandra Gallego que van guanyador un focus per fer fotografies.
  • Al concurs literari a la modalitat en català les guanyadores van ser Eva Ruiz i Daniel Rodero, a la modalitat en castellà Eva Ruiz i Xavi Navarro i a la d'anglès Miguel León, que van guanyar llibres de lectura molt interessant. 
  • I al famós concurs matemàtic Wallaby els guanyadors van ser José Manuel, Marcos Quiros, Miguel León, Fran Alonso i David González, que van guanyar un roomicube.

Moltes felicitats a tots els guanyadors i guanyadores, i gràcies per l'esforç de tots els participants, aquí podeu veure el recull d’imatges.

 


Xarxes socials: