·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Entrega dels premis del concurs "Logo+Naming"

06-05-2022
Els alumnes Sergi Flores i Gabriela José Yespica, de 1r de CFGS de Màrqueting i Publicitat, han estat els guanyadors del concurs LOGO+NAMING pel projecte pedagògic de la nostra Llar d'Infants.

El passat mes de febrer, en el marc del concurs "Logo*Naming", es va encomanar als nostres alumnes del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat la possibilitat de dissenyar un logo i crear un naming que poguessin representar l'innovador projecte pedagògic.

A la Llar d'Infants de la nostra Escola es treballa amb els infants més menuts un projecte de desenvolupament propi, basat en la metodologia dels escenaris creatius d'aprenentatge, una metodologia de treball engrescadora, dins d'un marc estructurat que ofereix múltiples possibilitats de vivències i aprenentatges individuals i grupals, a través del moviment i el descobriment. Us deixem aqui una petita mostra gràfica del projecte.

Ahir es van comunicar els guanyadors finals, estem molt orgullosos del resultat final i d'aquesta experiència de col·laboració entre diferents etapes de l'escola.

Enhorabona als guanyadors!


Xarxes socials: