·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Convivències a Tenerife 4t d'ESO

Convivències de final de curs 2021-22, Cicle Superior ESO

30-05-2022
Els alumnes de 3r i 4t d'ESO han tancat els cursos al voltant dels seus tutors i companys de classe

La setmana passada els alumnes de 4t de l'ESO van realitzar el viatge de fi de curs a Tenerife, un viatge ple d'activitats i moments compartits per tancar aquesta etapa tan bonica.

Els cinc dies a Tenerife a més de descansar i desconnectar tots junts vam fer moltes coses, un viatge en Catamarà per la població de "Los Gigantes", visitar el Teide i les seves canyades, participar en una visita guiada per una plataneda, una visita pel poble de Garachico i les seves piscines naturals, un matí de Paintball i futbol en bombolla, una visita pel mágic parc "Loro Parque"… i moltes coses més!

Desitgem de tot cor molta sort i èxit a tots els alumnes que finalitzen l'etapa secundària obligatòria amb nosaltres, de segur que amb esforç i amb el bon cor que tenen aconseguiran els seus objectius.

A més fa dues setmanes els alumnes de 3r de l'ESO i els seus tutors van passar 3 dies de colònies a Tamarit, una estada on vam poder fer Caiac, Paddle Surf, Snorkel, coastering i entones molt divertides a la piscina i al càmping, una estada màgica.

Esperem que aquesta sortida serveixi per tancar aquest curs al voltant dels tutors i companys per agafar forces i continuar unint el grup de cara a l'any vinent, l'últim curs de la seva etapa secundària obligatòria. Podeu veure aqui algunes imatges de les sortides.


Xarxes socials: