·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

Atelier d'artistes a Educació Infantil

23-02-2022
A l'atelier de plàstica els infants de P3, P4 i P5 troben diferents propostes mitjançant les quals poden crear, expressar, investigar i treballar de manera lliure.

Aquesta nova aula es va posar en marxa al setembre i els infants ja han pogut descobrir conceptes com la tardor, el bosc, els dinosaures o l'hivern.


L'objectiu de l'Atelier és permetre que els infants expressin les seves emocions, vivències, sensacions i/o fantasies mitjançant les manifestacions plàstiques que realitzen de manera lliure i autònoma.


L'Atelier es un espai cuidat estèticament que estimula les habilitats creatives dels infants i està especialment creat per tal que el joc i la interacció amb les diferents tècniques artístiques, el material i els companys sigui la base de l'aprenentatge. D'aquesta manera es fomenta la creativitat al màxim i s'activa tot el potencial de cada alumne.


Al nostre Atelier es defineixen quatre espais ben delimitats on hi trobem tècniques artístiques diferents que ens provoquen i ens inviten a participar, descobrir, explorar i crear. Algunes de les tècniques artístiques que fins ara hem estat treballant són: el modelatge, la pintura, el collage, les mandales i les construccions.  


El paper del/la mestre/a a l'Atelier és molt important ja que es tracta d'un espai polivalent obert al canvi i en constant transformació i és l'adult qui ha de facilitar-ho i propiciar-ho quan sigui necessari. A més a més, cal tenir molta cura per tal que els materials que s'ofereixen aportin qualitat a la interacció amb l'alumne. 


Xarxes socials: