·  TEL. 977 54 28 07 · EMAIL escola@escolajoan23.com
 · 

Notícies

1r de Batxillerat visita la Comunitat del Cenacle

20-05-2022
Els alumnes de 1r de BAT van anar a Cornudella del Montsant a visitar la Comunitat del Cenàcle, centre de joves on, mitjançant el treball, l'amistat i l'oració, van superant les seves addiccions.

El dilluns 16 de maig els alumnes de 1r de BAT van anar a Cornudella del Montsant a visitar la Comunitat del Cenàcle, centre de joves on, mitjançant el treball, l'amistat i l'oració, van superant les seves addiccions.

La Comunitat Cenacolo, és una resposta de la misericòrdia de Déu al crit de desesperació de molts joves perduts, enganyats i desil·lusionats, que busquen l'alegria de viure, el veritable sentit de l'existència en les falses llums del món. Neix com un lloc on són rebuts, lloc d'amor i servei a la vida que amb els anys es transforma en font d'esperança i resurrecció per a moltes persones perdudes en el món de les tenebres, tristes, marginats, desesperats, drogats.

Mare Elvira, la fundadora, comença pensant a obrir una casa a Cuneo (Piemonte), però els projectes de Déu es mostren més amplis: els joves arriben de tot arreu demanant ser rebuts per a poder trobar el sentit de la vida. Així es multipliquen les cases de la Comunitat Cenacolo, anomenades fraternitats, primer a Itàlia, després a Europa i després en altres terres: actualment les fraternitats són 63, presents en 18 països (21 a Itàlia;Àustria 1; Bòsnia i Hercegovina 2; Croàcia 8; França 5; Anglaterra 1; Irlanda 1; Polònia 3; Portugal 1; Eslovènia 1; Eslovàquia 1; Espanya 2; l'Argentina 3; el Brasil 5; Mèxic 1; el Perú 2; els Estats Units 4; Àfrica–Libèria 1).

Aqui podeu veure l'album de fotografies de la visita dels nostres alumnes al Cenacle de Cornudella de Montsant.


Xarxes socials: