_MG_7051
_MG_7051

Inauguració de l’edifici de Formació Professional de l’Escola Joan XXIII

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquesta setmana s’ha inaugurat oficialment el nou edifici de Formació Professional – Esit FP. L’acte s’ha celebrat a la mateixa escola i s’ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, sr. Josep Fèlix Ballesteros i diverses autoritats que han dedicat unes paraules als assistents: Joan Llatse, director de l’escola, i José Luis Espallargas, sotsdirector, han parlat dels diferents projectes en què s’està treballant i els eixos estratègics que es volen seguir en un futur; Valero Camps, inspector del Departament d’Ensenyament a Tarragona, i Javier Villamayor, tinent d’alcalde, han felicitat a l’escola per la importància d’aquestes noves instal·lacions; i, finalment, l’arquebisbe de Tarragona, sr. Jaume Pujol, ha beneït l’edifici. Tot seguit s’ha descobert una placa commemorativa i els assistents han pogut fer una visita per les noves instal·lacions.

Les obres d’ampliació de l’edifici van començar al gener de 2016 i han dotat l’edifici d’una ampliació de 1.700 metres amb un aforament de 720 persones; s’hi han afegit despatxos, sales polivalents, dotze aules equipades amb les últimes tecnologies i dos tallers per a les especialitats d’electricitat i electrònica que es treballen als cicles. L’edifici aporta una altra novetat i és que té accés directe des del carrer de la Partió a l’escola, la qual cosa obre l’escola al barri i dóna autonomia a aquestes etapes educatives postobligatòries.

L’edifici es modifica i s’amplia amb la voluntat d’acollir en les seves aules tot l’alumnat de la formació postobligatòria de l’escola tenint en compte que aquest curs 2017-18 també es comença a oferir l’FP on line. D’altra banda, també es necessitarà donar cabuda als alumnes de Batxillerat, que incrementaran, quan arribi la tercera línia que actualment es troba a 2n d’ESO.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71