foto_emprendimiento
foto_emprendimiento

Esit FP acull la formació del programa “Emprendimiento FP”

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Al llarg d’aquesta setmana, les formacions d’“Emprendimiento FP” de la Fundació Repsol arriben a Esit FP. Una setmana d’aprenentatge amb sessions sobre aspectes clau per a l’emprenedoria.

“Emprendimiento FP” és un innovador programa de formació amb el qual es potencia la creativitat, la capacitat d’innovació i l’esperit emprenedor dels alumnes d’FP.

Aquest innovador programa de formació neix amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l’ocupabilitat dels estudiants de Formació Professional.

El programa es desenvolupa en Centres de Formació Professional de La Corunya, Ciudad Real, Múrcia i Tarragona.

A través d’aquest programa s’ensenya als alumnes d’FP a emprendre i desenvolupar un projecte empresarial de base tecnològica, recolzats per un tutor (professor d’FP) i un voluntari Repsol.

El programa es desenvolupa de novembre a abril, en cinc fases, a través de les quals els alumnes podran participar en diferents sessions de formació i tallers pràctics sobre lideratge, creativitat, treball en equip, comunicació… a càrrec d’experts en cada matèria.

Com a tancament del programa hi ha una sessió en cadascuna de les àrees geogràfiques per presentar tots els projectes davant d’un jurat. El millor treball en cada entorn, rebrà un premi.

Després de la seva participació, els alumnes milloren la seva ocupabilitat, ja que adquireixen formació en aspectes clau demandats per les empreses i, a més a més, aprenen com emprendre el seu propi negoci.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71