Jornades Erasmus +
Jornades Erasmus +

Escola Joan XXIII a les Jornades Erasmus + KA103

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

La nostra coordinadora de mobilitat, Sara Miguel, va assistir els passats 4 i 5 d’octubre a les jornades anuals d’Erasmus+ CA103 (educació superior) celebrades a Toledo. El SEPIE, en col•laboració amb la Universitat de Castella La-Manxa (UCLA), va oferir una sèrie de xerrades informatives on es van comentar aspectes com les novetats de la convocatòria 2018, les eines de gestió dels projectes i la importància de la difusió i la visibilitat del programa.

Les beques amb les quals comptem de moment (KA103) són només pels alumnes i professors de Cicle Formatiu de Grau Superior. Fan pràctiques dos mesos a una empresa a l’estranger (a nivell europeu), i això els permet millorar l’idioma (normalment l’anglès), les seves habilitats professionals i personals, conèixer altres cultures, etc.

L’any passat 4 alumnes van anar a Irlanda i aquest any de moment dues alumnes han anat a Malta.

Una vegada més, aquest conjunt d’activitats es va traduir em una molt bona oportunitat per establir contactes, actualitzar-se en matèria Erasmus+. Compartim completament l’eslògan d’Erasmus+: “Enriquint vides, obrint ments.” Així que… repetirem!

 © Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71