DSC_0476
DSC_0476

Es gradua la primera promoció de Màrqueting i Publicitat

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El passat divendres 26 de maig els alumnes de cicles formatius d’Esit FP – Escola Joan 23 van celebrar la seva graduació al centre cívic de Bonavista. Els alumnes de 2n dels cicles formatius de grau mitjà i de grau superior van comparèixer a l’escenari del centre cívic on es va dur a terme un acte amb discursos per part de la direcció del centre, personal docent, l’AMPA i alumnes dels diferents cicles. Un cop finalitzat l’acte que va comptar també amb les famílies dels alumnes, es va organitzar un pica-pica al pati del centre.

Aquest any ha tingut un aire diferent als altres anys, és la primera vegada que el centre incorpora al món laboral a tècnics superiors en màrqueting i publicitat, família professional nova des de 2015 i que l’any que ve s’impartirà també en modalitat online per tota Espanya. Aquest cicle és completament nou i ha comptat amb una vintena de alumnes. El pròxim any s’espera que es graduïn una vintena més.

La graduació és un dia on es crea un ambient de caire familiar i de felicitat, on diferents cicles de diferents branques s’ajunten durant la tarda i la nit per la mateixa raó, celebrar la fi d’una etapa formativa.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71