fponline5_low (1)
fponline5_low (1)

ENGEGUEM L’FP ONLINE

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

ESIT FP ha engegat aquest mes de setembre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrketing i Publicitat en modalitat online.

Els alumnes es poden matricular en aquesta nova modalitat semestralment i, el temps recomanat per acabar el cicle és de 2-3 anys. Els primers exàmens es realitzaran al mateix centre el proper mes de gener on s’avaluaran als alumnes dels tres primers mòduls formatius que s’han posat en marxa aquest semestre.

Les classes són virtuals, on l’alumne pot tenir un contacte directe amb el professor, i es transmeten en directe segons el calendari establert a començaments de cada semestre. Les classes queden enregistrades i penjades a la plataforma per tal que els estudiants puguin veure les gravacions tants cops com vulguin.

Cada alumne té accés a un campus on trobarà totes les unitats formatives matriculades. L’estudiant té assignat un tutor personal que l’orienta i l’acompanya durant tot el procés de formació.

Fins al moment el Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrketing i Publicitat online compta amb 18 estudiants que han iniciat el seus estudis aquest mes de setembre.

Més informació a http://esitfp.com/fp-online/© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71