Concurs pastisos Dia de les famílies  Escola Joan XXIII TGN
Concurs pastisos Dia de les famílies  Escola Joan XXIII TGN

Dia de les famílies a Joan XXIII

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El dia de les famílies és la jornada lúdica que organitza l’Escola en la que tots gaudim més. Tenim els refrigeris que ofereix l’AMPA que tenen guanys solidaris, tenim el trenet al que petits i grans pujen per fer un tomb pel voltant de tota l’escola, tenim els inflables que són un gran reclam pels petits, el taller de pintar cares, el taller de manualitats, la gimcana organitzada pels alumnes de 3r d’ESO i exposicions de treballs a les aules i la biblioteca, així com l’estan de Bons Amics i l’estand d’Antics Alumnes.

Enguany l’equip d’infantil ha dut a terme el 1er Concurs de Rebosteria Masterchef Joan XXIII que ha estat tot un èxit: han concursat 60 famílies de la Llar i Infantil i s’han repartit 3 premis: el primer s’ha entregat a la família de Kevin Nicolás Borrás Gherman de P5C; el segon premi ha estat entregat a  la família de Iker Garrido Martínez de P4C, i el tercer a la família d’Abril Torres Sabariego de P5A.

Vàrem concloure amb la tradicional  festa de l’escuma que, ja que el bon temps acompanyava, va ser una bona opció com a clausura d’aquest dia tan entranyable.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71