IMO 1
IMO 1

CINQUENA CAMPANYA DE REVISIONS OCULARS DE LA FUNDACIÓ IMO

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquesta setmana la Fundació IMO ha tornat a l’Escola Joan XXIII per realitzar revisions oculars gratuïtes als infants. En la primera jornada van revisar 78 alumnes de la nostra escola, 24 són pacients nous de P4 i 53 són revisions d’alumnes que ja estan dins del programa. En la segona jornada, van revisar els alumnes de l’Escola Bonavista. Al maig de 2018 tornaran a venir per revisar més nens i també visitaran els 50 nens restants de P4.

Tenir una bona salut ocular en l’edat adulta és difícil d’aconseguir si no s’han fet revisions i diagnòstics durant la infància, ja que la visió que no es guanya fins als 10 anys ja no es pot recuperar. Com més aviat es detectin els problemes visuals més efectiu serà el seu tractament, és per això que les campanyes van destinades a nens i nenes de 4 i 5 anys i se’ls hi realitza dues revisions a l’any. A partir d’aquí, es fa un seguiment durant els anys posteriors dels infants que han mostrat alguna mena de patologia visual. Si és necessari també se’ls hi proporciona unes ulleres o un tractament de manera gratuïta.

El projecte, finançat per la Fundació IMO i Càritas Diocesana de Tarragona, es va signar al 2015, i al novembre del mateix any es van iniciar les primeres visites. Amb la d’aquesta setmana ja portem cinc campanyes i en cadascuna d’elles es revisen al voltant de 80 alumnes de la nostra Escola (entre primeres visites i revisions).© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71