Parlament
Parlament

BATXILLERAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA, COMMEMORA LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Els alumnes de 1r de Batxillerat de la nostra escola, juntament amb altres alumnes de secundària i batxillerat de diversos centres educatius del país han participat aquesta setmana en la segona edició del projecte educatiu del Parlament que té per objectiu conscienciar els joves sobre l’Holocaust i les seves conseqüències. El projecte culminarà al gener amb la participació dels alumnes en l’acte que es farà al Parlament amb motiu del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

 

Durant aquests dos dies els joves han pogut conèixer de més a prop la realitat que van viure els col·lectius que van ser víctimes del nazisme. El projecte es fa en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i el Memorial Democràtic i vol contribuir a recordar aquells fets i fomentar la cultura de la pau.

 

En aquesta segona edició hi han participat cent cinquanta alumnes, dels instituts de Vilafant, Guindàvols, de Lleida, Terra Roja, de Santa Coloma de Gramenet, i XXV Olimpíada, de Barcelona, i dels col·legis La Salle Mollerussa i Joan XXIII, de Tarragona.

 

Cadascun dels sis centres estudia des del començament de curs què va passar a un d’aquests col·lectius, amb l’objectiu d’elaborar unes conclusions i un text final que es llegiran en l’acte que es farà al Parlament amb motiu del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, previst per al 23 de gener.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71