Activitats


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

El Departament de Pastoral s’encarrega d’animar i coordinar a la comunitat educativa per tal de fer palesa en aquells valors cristians que són propis de la nostra escola. Enguany, el Projecte de Pastoral es centrarà en tres punts fonamentals:

 

-          Voluntariat: És el gran tret fonamental del nostre centre durant les hores no lectives. La nostra Escola és sempre viva gràcies al treball desinteressat de molt joves que donen part del seu temps per millorar el seu entorn. Durant el primer trimestre del curs, encetarem l’activitat de Bons Amics, una Associació vinculada a l’Escola que centra les seves activitats en tres branques: Ulls Oberts ( 5è i 6è de primària ), Mà Oberta ( 1er i 2on ESO ), Cor Obert ( 3er i 4t ESO ). A més a més, es posarà en marxa el grup de Joves, dirigit a tot aquell que vulgui compartir experiències de vida especials.

 

-          Projecte Solidari: Des de la nostra escola hem de mirar més enllà de les realitats individuals. És per aquest motiu que col·laborarem amb un Projecte educatiu gestionat pel Comitè Óscar Romero, anomenat “Colibrí”. La primera activitat estarà dirigida al claustre de Professors. En aquest cas serà un sopar solidari en el que es recaptaran fons per a l’esmentat projecte.

 

-          Projecte cinc minuts: Una de les nostres característiques pròpies és el nostre tarannà cristià. Els nostres alumnes necessiten un espai per aturar-se una estona, aprendre a pregar i a reflexionar sobre tot allò que els envolta des d’una perspectiva espiritual. El projecte cinc minuts és un conjunt d’eines adaptades a l’etapa que cada tutor treballarà amb els seus alumnes.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71