33 Concurs Biblic Juan García Espinosa EJXXIII
33 Concurs Biblic Juan García Espinosa EJXXIII

33 CONCURS BÍBLIC: UN ANY MÉS, ELS NOSTRES ALUMNES OBTENEN GUARDONS

Notícies


ComparteixFacebook0Twitter0Google+0Email

Aquest dissabte 2 de juny es van entregar els premis del XXXIII Concurs Bíblic a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Aquest curs, la Nora Lara de 1r ESO i Juan García de 2n d’ESO han assistit a l’entrega; en Juan García Espinosa ha guanyat el “Primer Premi Individual, Tercera  Categoria”, i la Nora Lara Navarro ha guanyat el “Premi de Dibuix, Tercera Categoria”.

Els premis van ser entregats per l’Arquebisbe de Tarragona. L’acte va ser festiu i alegre ja que hi van participar molts alumnes i escoles de totes les comarques de Tarragona.

La finalitat del Concurs Bíblic de Catalunya és estimular els nois i noies de les escoles públiques i privades i de les catequesis de les parròquies perquè coneguin Déu a través de les ensenyances de la Bíblia i, mitjançant aquest coneixement, arribin a la trobada íntima i lliure amb la persona de Jesucrist. Aquesta proposta, adreçada a tots els joves de Catalunya i Andorra, l’organitza des de l’any 1986 el Grup Avant de Terrassa de la Federació de Cristians de Catalunya, amb l’ajuda de la Conferència Episcopal Tarraconense i altres promotors.© Copyright Escola Joan XXIII
Escola Joan XXIII C/ Catorze s/n. - 43100 TARRAGONA
Tel. 977 54 28 07 - Fax. 977 54 64 71